Онкодиспансер Волині очолить заступник головного лікаря з медичної частини Людмила Бубенова

Онкодиспансер Волині очолить заступник головного лікаря з медичної частини Людмила Бубенова

Людмилу Бубенову обрав на посаду головного лікаря колектив онкодиспансеру.

Джерело: Відомості

Сьогодні  постійна комісія обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства розглянула кадрові питання. Одне із них -- призначення головного лікаря лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер». Попередньо в цьому закладі відбулися своєрідні вибори, на яких трудовий колектив мав змогу визначитися з тим, кого хоче бачити своїм керівником. Перевагу надали заступнику головного лікаря з медичної частини Людмилі Бубеновій.

На засіданні комісії пані Бубенова розповіла про своє бачення розвитку закладу та відповла на питання депутатів.

Зокрема, на її думку, перш за все треба зберегти колектив професіоналів і продовжити підвищення кваліфікації медиків. За останні 3 роки лікарі закладу стажувалися в Польщі, Австрії, Канаді, Швейцарії, Прибалтиці. Крім того, вона зауважує: велику увагу в області треба приділити профілактиці онкологічних захворювань. Людмила Бубенова запевнила, що з медиками з інших закладів, у тому числі й районного рівня, пропонують співпрацю, аби вони звертали увагу на групи ризику, спонукали населення проходити огляди і вчасно подавати дані до канцреєстру. Людмила Бубенова пообіцяла активіцзувати профілактичну діяльність, аби попередити захворювання цією небезпечною хворобою. 

Також було досягнуто домовленості, що буде створено наглядову раду благодійного фонду, який діє в онкодиспансері і серед членів цього органу будуть депутати обласної ради.

Рішенням постійної комісії голові обласної ради Ігорю Палиці рекомендовано у встановленому законодавством порядку укласти контракт з пані Бубеновою на один рік.

Loading...