Волинське обласне дитяче територіальне медичне обєднання очолить Сергій Ляшенко

Волинське обласне дитяче територіальне медичне обєднання очолить Сергій Ляшенко

З Сергієм Ляшенком буде укладено контракт на один рік.

Джерело: Відомості

Директора обрав медичний колектив закладу.

На сьогоднішньому засіданні постійна комісія обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства  депутати заслухала інформацію про те, яким чином претендент на посаду гендиректора буде розвивати заклад. 

Пан Ляшенко зазначив, що є ряд проблем. Зокрема, немає цілодобової комунальної аптеки, потрібно організувати роботу стоматологічної служби, досі не добудований перинатальний центр, в операційних треба замінити столи і лампи; у санаторії Дачний  --  встановити ліфти, адже там лікуються діти до 18 років, які пересуваються на візках на візках, потрібен гастрофіброскоп і апарат УЗД серця, є необхідність ремонту харчоблоку, пральні та приймально-діагностичного відділення.

Як і з Людмилою Бубеновою, було досягнуто домовленості, що буде створено наглядову раду при благодійному фонді лікарні, до якої увійдуться члени постійної комісії.

Рішенням постійної комісії голові обласної ради Ігорю Палиці рекомендовано у встановленому законодавством порядку укласти контракт з Сергієм Ляшенком на один рік.

Loading...