Луцькі працівники культури переймали досвід колег з Івано-Франківщини

Луцькі працівники культури переймали досвід колег з Івано-Франківщини

З метою налагодження співпраці та обміну досвідом роботи керівники закладів культури міста Луцька з робочим візитом побували в м.Івано-Франківську.

Джерело: Відомості

Під час зустрічі з працівниками департаменту культури та керівниками закладів культури м.Івано-Франківська директор деартаменту Надія Загурська ознайомила із структурою департаменту культури, мережею закладів культри, представила їх керівників.

Культурний потенціал Луцька презентувала колегам начальник управління культури Тетяна Гнатів.

Учасники зустрічі вивчали діяльність початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, обговорили питання реалізації загальноміських культурно-мистецьких заходів, побували у музичній школі №1, хореографічній та художній школах, відвідали музей музики, ознайомилися з пам’ятками архітектури Івано-Франківська.

Участь у робочому візиті взяла і начальник департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова, яка з Івано-Франківськими колегами обговорила фінансові питання, зокрема, формування видатків на галузь культури.

Учасники зустрічі напрацювали низку питань щодо подальшої співпраці, організації творчих обмінів та проведення спільних заходів.

Loading...