У Луцьку поліція розслідує розбійний напад, що трапився напередодні

У Луцьку поліція розслідує розбійний напад, що трапився напередодні

Злочинці звязали 67-річну господарку, та пригрозивши предметом, схожим на пістолет, викрали з домоволодіння понад 6 тис. грн.

Джерело: Відомості

Учора, ввечері двоє зловмисників зайшли в будинок 67-річної жительки села Княгининок Луцького району й, застосовуючи насильство та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, викрали із помешкання гроші. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про подію в чергову частину Луцького відділення поліції повідомила сестра потерпілої, 50-річна лучанка.

На місце інциденту негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції в області, Луцького відділення поліції, слідчо-оперативна група та фахівці кінологічної служби.

З’ясувалося, що близько 20:30 двоє чоловіків у масках, зайшли до будинку потерпілої. Власниця сама відчинила зловмисникам двері. Перебуваючи в помешканні, злочинці зв’язали 67-річну господарку, та пригрозивши предметом, схожим на пістолет, викрали з домоволодіння понад 6 тис. грн..

За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Проводять всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників.

Триває досудове розслідування.

Loading...