Волинь активно вступає у бюджетний процес 2017 року

Волинь активно вступає у бюджетний процес 2017 року

Вже, починаючи з наступного тижня, в облдержадміністрації збиратимуться фахівці, аби в режимі нарад обговорювати принципи й особливості формування бюджетів усіх рівнів.

Джерело: Відомості

Уже сьогодні фахівці департаменту фінансів почали готувати план роботи з врахуванням напрямків та особливостей сільських, селищних, районних, міських та міст обласного значення бюджетів, а також бюджетів об’єднаних територіальних громад.

- Буквально за півтора тижня потрібно ретельно проаналізувати всі бюджети, - дав завдання голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – У Міністерстві фінансів обіцяють уже наступного тижня подати на розгляд Верховної Ради проект базового Державного бюджету на 2017 рік. Тому звертаюся до усіх із проханням активно включитися в процес на своєму рівні.

У контексті питання вислови голова облдержадміністрації й міркування щодо наступного бюджетного року. Мовляв, 2017-й видасться складнішим у фінансовому плані.

- З огляду на посаду, яку займаю, отримую більше інформації, тому вважаю, що наступний рік буде більш напруженим у фінансовому плані, - висловився Володимир Гунчик. – Тому, вважаю, потрібно більше попрацювати в напрямку бюджетоутворення.

Loading...