У Любешові невідома жінка ошукала неповнолітню на 50 тисяч гривень

У Любешові невідома жінка  ошукала неповнолітню на 50 тисяч гривень

Невідома жінка під приводом зняття порчі з рідних неповнолітньої місцевої мешканки видурила в неї золоті вироби та гроші.

Джерело: Відомості

Увечері біля одного із магазинів на вулиці Незалежності в селищі Любешів невідома жінка під приводом зняття порчі ошукала на понад 50 тис. грн.. неповнолітню місцеву жительку. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального Кодексу України.

Пригода сталася близько 18:30. Невідома жінка під приводом зняття порчі з рідних неповнолітньої місцевої мешканки видурила в неї золоті вироби та гроші. Загалом сума збитків становить понад 50 тис. грн..

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 ( шахрайство) Кримінально Кодексу України. Правоохоронці проводять усі необхідні заходи з метою встановлення особи шахрайки та притягнення її до відповідальності.

Поліція просить громадян в жодному разі не приставати на пропозиції невідомих їм людей з ворожінням, чи зняттям порчі. Правоохоронці радять у таких випадках аби не піддатися впливу незнайомців, котрі можуть мати екстрасенсорні здібності, володіти гіпнозом не вступати з ними у бесіду й не надавати їм особистих речей. Поліція звертає увагу також на те, що не варто дозволяти підозрілим особам заходити до свого помешкання. Коли ж непрохані гості наполегливо намагаються увійти до вашого житла, то негайно кличне на допомогу сусідів і викликайте поліцію.

Не залишайте ключі до помешкання під килимками чи вазонами. Дотримуючись цих простих правил, ви зможете убезпечити себе і житло від шахрайських дій та крадіжок.

Loading...