У Ковелі затримали злодія дитячих візочків

У Ковелі затримали злодія дитячих візочків

Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Джерело: Відомості

Співробітники Ковельського відділу поліції встановили причетність 30-річного чоловіка, котрий вкрав з під’їзду будинку дитячий візочок до ще одного аналогічного злочину. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 9 серпня до Ковельського відділу поліції із заявою звернулась 34-річна ковельчанка. Жінка повідомила про крадіжку з під’їзду її будинку дитячого візка, вартістю 2,5 тис. грн.. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 30-річний чоловік, без постійного місця проживання. Викрадену коляску він продав.

Учора, 10 серпня, про крадіжку візка Ковельський відділ поліції повідомила також і 27-річна місцева жителька. Пригода сталася в липні. Злодій вкрав візок із під’їзду однієї з ковельських багатоповерхівок. Поліцейські встановили, що до цієї крадіжки також причетний цей же 30-річний чоловік. Його раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння пограбування.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання строком до п’яти років позбавлення волі.

Працівники поліції просять громадян не залишати речі без нагляду в під’їздах!

Loading...