20 мільйонів Луцьк заплатив за автобуси, які непригодні до використання

20 мільйонів Луцьк заплатив за автобуси, які непригодні до використання

41 автобус фірми «Богдан-лізинг» так і не передані місту, а ще фірма хоче стягнути з підприємства траф за несвоєчасну сплату.

Джерело: Відомості

Наприкінці 2007 року «Луцьке підприємство електротранспорту» придбало 41 автобус у фірми «Богдан-лізинг», головою правління корпорації "Богдан" на той час був  нинішній голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Не зважаючи на те, що місто виплатило повну вартість за транспорт – 20 мільйонів гривень, підприємство вимагає проплатити ще штрафи, мовляв, не вчасно виплатили.Відповідно не поспішає передавати право власності на них. Про це інформує Волинь24.

«На сьогоднішній день ми повністю погасили усю заборгованість перед «Богдан-лізингом». В даний момент ми ведемо переговори, щоб нам передали акти прийому-передачі і ми стали власниками автобусів. Тобто ми рухаємося по процедурі: надсилаємо акти звірки про те, що проведені всі розрахунки, коли вони їх підпишуть – будемо чекати від їхньої сторони акти прийому-передачі», – розповідає директор ЛПЕ Ігор Грицюк.

Керівник переконаний, що до кінця року питання вирішиться позитивно. Проблема в іншому – автобуси потребують серйозного ремонту. Тому сьогодні керівництво підприємства разом із міською владою міркують над тим, чи доцільно взагалі їх ремонтувати, можливо, вигідніше буде продати.

Loading...