Двоє лучан травмувалися в маршрутках

Двоє лучан травмувалися в маршрутках

Агресивний стиль водіння «маршрутників» став причиною травмування пасажирів.

Джерело: Відомості

17 травня до Луцької міської клінічної лікарні із тілесними ушкодженнями звернулася 18-річна мешканка Маневицького району. З’ясувалося, що травму дівчина отримала під час проїзду в маршрутному таксі, повідомляє Сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Близько 8 години ранку на вулиці Глушець в обласному центрі водій маршрутного таксі різко загальмував перед світлофором. 18-річна пасажирка не втрималася й впала. Медики діагностували в потерпілої закритий перелом середньої третини обох кісток лівого передпліччя. Дівчину госпіталізували в відділення нейрохірургії.

У цей же день, на проспекті Перемоги в Луцьку внаслідок різкого гальмування в маршрутному таксі травмувалася також і 18-річна мешканка Луцького району. У неї медики виявили забій м’яких тканин лівої надбрівної ділянки. Постраждала після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Loading...