У Луцьку визначили найкращу спортивну сім’ю

У Луцьку визначили найкращу спортивну сім’ю

У Луцьку пройшов фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Джерело: Відомості

20 березня в місті Луцьку в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти Луцької міської ради та Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Мета заходу — пропаганда здорового способу життя, залучення сімей до рухової активності і занять спортом, а також визначення кращої спортивної сім’ї, яка представлятиме місто та область на подібних Всеукраїнських змаганнях.

В спортивному заході брало участь 36 команд, з яких 25 сімей з міста Луцька (представники загальноосвітніх навчальних закладів та клубів за місцем проживання міського центру «Спорт для всіх») і 11 з різних куточків області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість. Не тільки діти, а й батьки старанно із молодечим запалом долали перешкоди.

Учасники фестивалю змагались у чотирьох командних естафетах, особистих конкурсах, у яких визначали кращу маму, тата і дитину та конкурсі малюнку.

Це було справжнє свято для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх лунали на спортивній арені. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Окрасою свята були показові виступи з хореографічною композицією маленьких вихованок клубу «Стріла» міського центру «Спорт для всіх» колективу «Фортуна» під керівництвом тренера Юлії Дідик. У показовому виступі з хортингу свої вміння і професійні навички бойового мистецтва продемонстрували ще одні вихованці клубу «Стріла» - юні спортсмени, призери та чемпіон України Андрій Ткачук під керівництвом тренера Віктора Лавренюка президента Волинської обласної федерації нокдаун хортингу, кандидата в майстри спорту України з хортингу. Учасники та гості фестивалю мали змогу також подивитись виступи з брейк-дансу у виконанні вихованців школи танцю «Айрон Сіті».

Родина Возняків стала першою також і за підсумками результатів обласного фестивалю, а тому буде представляти наше місто і область у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який відбудеться у травні цього року в місті Херсоні. Родина Хомичів за підсумками результатів обласного фестивалю виборола третє місце. У минулому році ця сім’я, як переможець обласного фестивалю стала третьою на Всеукраїнських змаганнях у місті Суми.

«Найкращий татом» в особистому конкурсі визнано лучанина Руслана Ткачука. А сім’ї Максимюків та Тарабасів з Луцька отримали нагороди за кращий малюнок щодо популяризації здорового способу життя.

Всі учасники міського фестивалю, незалежно від зайнятих місць, були нагороджені солодкими подарунками та дипломами, а переможці та призери крім призів та дипломів отримали ще й грошову винагороду від міського центру «Спорт для всіх».

Loading...