Зловмисник на годину зупинив роботу волинського відділення «ПриватБанку»

Правопорушник був нейтралізований до прибуття поліції та переданий слідчо-оперативній групі Луцького відділу поліції.

Джерело: Відомості

У п’ятницю 18 березня близько 9:10 до будівлі відділення Північно-Західного Регіонального управління за адресою: м. Луцьк, вул. Кравчука, 32 “А” завітав відвідувач, поведінка якого викликала підозру працівників банку. Клієнт в грубій формі почав погрожувати працівникам відділення та здійснив спробу підпалу супутніх предметів, які знайшов на відділенні.

Після дзвінка керівника відділення оперативно відреагували представники Служби безпеки Північно-Західного РУ «ПриватБанку», виїхавши на місце правопорушення. Дотримуючись інструкцій внутрішньої безпеки, ними було проведено евакуацію з будівлі клієнтів та співробітників банку.

Силами співробітників Служби безпеки Північно-Західного РУ ПриватБанку та групи реагування охоронної фірми "Арсенал", що була також викликана за сигналом тривожної сигналізації, правопорушник був нейтралізований до прибуття поліції та переданий слідчо-оперативній групі Луцького відділу поліції.

За фактом інценденту проводиться внутрішнє розслідування. Загрозу життю співробітників банку відвернуто. Шкода, завдана банку, встановлюється.

Loading...