Вечір-реквієм памяті Небесної сотні провели у Рожищенській школі №2

Вечір-реквієм памяті Небесної сотні провели у Рожищенській школі №2

За допомогою артистів, були відтворені події дворічної давності.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 24 лютого, в ЗОШ №2 м. Рожище відбувся вечір-реквієм присвячений другій річниці Майдану в Україні. Учні та вчителі вшанували пам’ять полеглих активістів Небесної сотні хвилиною мовчання. А далі артисти відтворили події дворічної давності. Події, за якими спостерігав цілий світ. Були тут і шини, і вбиті снайперами активісти, й ангели, які спустились з небес, аби вкотре поповнити ряди Небесної сотні… Зі сльозами на очах переглядали педагоги та школярі хроніки тих буремних подій, слухали патріотичні пісні та щиросердно повторювали – Слава Україні! Героя слава!

«…Прошу вас любі діти, завжди пам’ятай про ті події. Будьте патріотами, любіть свою землю! Молю Бога за вас, та прошу у нього, аби вам в майбутньому ніколи не довелося брати до рук зброю та захищати Україну від ворога. Хочу, аби настав мир та спокій, від заходу до сходу. Тож у своєму щоденному житті будьмо стриманими, будьмо виваженими, пам’ятаймо якою ціною дається нам наша незалежність. Слава Україні! – промовила директор школи Ольга Пироганич.

За словами Ольги Михайлівни та завуча з навчально-виховної роботи Лариси Свистунової, вшановуючи пам’ять героїв Небесної сотні та організовуючи інші патріотичні вечори, мають на меті прищепити любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість у школярів та  розвивати бажання стати гідними громадянами України. Як приклад, демонструють розташований на першому поверсі патріотичний куточок, де зі світлин дивляться Герої Небесної сотні, полеглі в боях на Сході земляки…

Loading...