Лучан кличуть влаштувати власному гардеробу «розвантажувальні дні» заради благодійності.

Лучан кличуть влаштувати власному гардеробу «розвантажувальні дні» заради благодійності.

Протягом трьох днів (5-7 березня) на Театральному майдані Луцька буде проходити волонтерський ярмарок «Благодійна толока».

Джерело: Відомості

Організаторами виступають  громадська організація «Інститут волонтерства та громадської співпраці» у партнерстві з благодійною Інтернет-спільнотою «Добрі справи» та Волинською обласною бібліотекою для юнацтва.

Організатори закликають лучан вже долучатися до події та приносити власний одяг або книги за адресою м. Луцьк, вул. Шопена, 11.

На самому ярмарку можна буде придбати за благодійну пожертву книги, одяг та інші речі, відвідати майстер-класи, зробити оригінальне фото.

Планується таким чином зібрати допомогу для волинських військових в зону АТО, залишки речей та взуття будуть передані в дитячі будинки.

«Ми ще раз хочемо показати лучанам, що їх одяг може допомагати. Непотрібні комусь речі здатні робити реальні справи: врятувати життя людині, відремонтувати військову техніку, допомогти хворому або просто бути корисним комусь ще!», - наголошує організаторка акції Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Детальну інформацію можна отримати за телефоном 0955252126 та на офіційній сторінці громадської організації в соціальних мережах. 

Loading...