Луцькі каратисти перемогли на міжнародних змаганнях

Луцькі каратисти перемогли на міжнародних змаганнях

20 лютого 2016 року в містечку Кішкунфеледьгаза, що в Угорщині, відбувся перший міжнародний турнір "Kiskun Cup" з кіокушин карате

Джерело: Відомості

20 лютого 2016 року в містечку Кішкунфеледьгаза, що в Угорщині, відбувся перший міжнародний турнір "Kiskun Cup" з кіокушин карате, в якому брало участь близько 300 спортсменів з 5 країн: Угорщини, Австрії, Хорватії, Польщі та України.

Організаторами турніру виступила Угорська федерація кіокушин карате, в обличчі Шихана Йожефа Борзи. Ці престижні міжнародні змагання відкривав міністр оборони Угорщини Іштван Шімічко та інші високопоставлені гості.

У складі збірної команди України гідно виступили луцькі спортсмени. Попри жорстку конкуренцію та високий рівень суперників, нашим каратистам вдалось показати хороший результат та зайняти місця на п'єдесталі.

Так, на найвищу сходинку з ката піднявся лучанин Василь Шевчук. Йому також вдалося вибороти срібло з куміте серед чоловіків у ваговій категорії до 70 кг.

Також із сріблом серед дітей 12-13 років у ваговій категорії  до 45 кг повернувся у рідне місто Любомир Марищук.

Сам турнір пройшов доволі швидко та організовано. Високий клас спортсменів і спортивний азарт сприяв важким та жорстким поєдинкам. Проте, українська збірна, керівником якої був лучанин Дмитро Волинець (5 дан), продемонструвала готовність до змагань такого рівня.

Спортсмени та тренери висловлюють подяку народному депутатові України Степану Івахіву за сприяння у допомозі та підтримці спортсменів Волинської федерації.

Loading...