Лучани взяли участь у міжнародному форумі з питань розвитку малих та середніх підприємств у м.Горі (Грузія)

Лучани взяли участь у міжнародному форумі з питань розвитку малих та середніх підприємств у м.Горі (Грузія)

Захід був організований під патронатом Муніципалітету міста Горі у співпраці з Агентством розвитку Муніципалітету міста Горі.

Джерело: Відомості

14-17 лютого 2016 року у м. Горі (Грузія), яке є містом-партнером Луцька, відбувся міжнародний форум «Роль органів місцевого самоврядування у розвитку малих та середніх підприємств». Захід був організований під патронатом Муніципалітету міста Горі у співпраці з Агенством розвитку Муніципалітету міста Горі. Луцьк на форумі представляли член виконавчого комітету Луцької міської ради Роман Романюк та депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук.

   Під час першого дня форуму представники офіційної делегації з міста Луцьк мали нагоду поспілкуватися з губернатором краю Шида Картлі Зурабом Русишвілі та мером Горійського Муніципалітету Зурабом Джирквелішвілі, а також послухати презентації про сильні та слабкі сторони розвитку малого та середнього бізнесу у м.Горі, енергоефективні заходи, що проводяться у місті. З доповідями також виступили представники Каспійського, Карельського та Хашурського Муніципалітетів Грузії.

   Другого дня презентували напрацювання Картуского повіту, міст Білосток та Сопот (Республіка Польща), які розповіли про соціальне бюджетування, інкубатор малих підприємств та досвід у реалізації проектів. Цього ж дня слово було надане і делегації з Луцька, яка розповіла про інвестиційний потенціал нашого міста.

   Окрім того, програма форуму передбачала робочі поїздки до міст Уплісцихе, Каспі та Карелі, де було організовано зустрічі з представниками місцевого самоврядування Грузії. Загалом форум став хорошою нагодою для розширення сфер співпраці та поглиблення контактів поміж партнерськими містами Луцьк та Горі.

Loading...