Шахрая із Донецької області затримали у Луцьку

Шахрая із Донецької області затримали у Луцьку

Учора, 22 лютого, до Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25-річний мешканець обласного центру, чоловіка ошукали під час винаймання квартири в Луцьку

Джерело: Відомості

Поліцейські оперативно затримали шахрая. Ним виявився 24-річний мешканець міста Мар’їнка Донецької області. Чоловік є вимушеним переселенцем та зареєстрований у місті Коломия.

Позавчора молодик приїхав до обласного центру. Зняв на дві доби квартиру й пропонував її в оренду на тривалі терміни іншим людям. Гроші за проживання брав наперед. Шахрайські дії молодого чоловіка припинили поліцейські, розповідає ГУ НП у Волинській області.

«Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Прошу громадян, які мали справу з цим чоловіком звернутися в Луцький відділ поліції для надання інформації щодо вчинення відносно них шахрайства», – повідомив Ігор Муковоз, начальник Луцького відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області.

Нині, вже зареєстровано два факти вчинення цим чоловіком шахрайських дій, які пов’язанні із здачею в оренду житла на території обласного центру.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста: якщо ви стали жертвою шахрая, прохання звертатися у Луцький відділ поліції, або повідомити за номером телефону 102.

Loading...