Ігор Гузь вкотре зрадив інтереси виборців

Ігор Гузь вкотре зрадив інтереси виборців

Дешеву виставу зі звільненням уряду Яценюка, яку днями розіграв перед українським народом парламент, нічим іншим як політичною аферою не назвеш.

Автор: Ярослава ВОЗНЮК / Джерело: Відомості

Участь у цій афері взяв і народний депутат від 19 округу, член «сильної команди для складних часів» Ігор Гузь.  

Дива не сталося - Гузь аплодував незадовільній роботі уряду Яценюка.  І, більше того, Прем’єру-двієчнику він поставив відмінно, не проголосувавши за відставку талановитого реформатора Арсенія Петровича і Ко. 

Певно, нардеп не зачитується соціологічними рейтингами, які вперто говорять про те, що уряду недовіряє 80% населення. Є в цих відсотках недовіри і голоси виборців з 19 округу. Виникає питання: чи можна довіряти нардепу, який підтримує уряд невдах і який жодним чином не виправдав сподівань та надій українців? 

Ігор Гузь у підлабузництві перед партійним босом Яценюком зайшов не просто далеко, а перетнув точку неповернення. Стає очевидним, що не інтереси простих людей для нього головні, а тепле місце в якомусь київському кабінеті. І це місце він уже бронює собі, адже не виключено, що в разі позачергових виборів Гузь може остаточно опинитися на смітнику політичних невдах. Тож Гузь, аби не випасти з обойми наближених до Яценюка, вислужується перед ним як може. 

З чим пан Гузь має їхати на округ, про які досягнення свого однопартійця Яценюка буде розповідати? 

Можливо, про те, що 10-ту шахту будувати ніхто не буде і про це на початку лютого заявив Міністр палива та енергетики Володимир Демчишин. Він  має намір законсервувати єдину шахту, яку будують в Україні протягом 27 років, бо, мовляв на її добудову потрібно ще 1,5 мільярда гривень. Так, за ці десятиліття  на її будівництво було виділено стільки грошей, що ними, мабуть, можна встелити усі вулиці Нововолинська вздовж і в поперек.  І це я ще не згадую той факт, що саме уряд Яценюка поставив остаточний хрест на вугільній галузі Волині, почавши закривати шахти. 

Можливо, Гузь розповідатиме, про видатні реформи. Але де вони? Тінь реформ хіба що бродить в голові Арсенія Петровича і у бравих звітах для закордонних партнерів, коли потрібно випрошувати черговий транш кредиту. Тільки віддають ці кредити з кишень простих українців, а розкрадають їх кілька олігархічних кланів.  

Можливо, Гузь тішитиме людей байками про зростання економіки та тотальну боротьбу з корупцією. Тоді чому ж Україна за темпами зубожіння громадян стала лідером серед держав світу у минулому році? Чому корупціонери почуваються наче риби у воді в часи правління уряду Яценюка? 

Таких можливо можна писати не одну сторінку. Суть вони не змінюють: команда Яценюка, в якій перебуває й Ігор Гузь, вкотре впала лицем у бруд.  А нардеп від уже мертвого політичного проекту «Народний фронт» Ігор Гузь вкотре зрадив інтереси виборців. І став активним співучасником олігархічного реваншу в Україні. 
 

Loading...