Рожище збирає гроші на лікування Арсенчика Васєчко

 Рожище збирає гроші на лікування Арсенчика Васєчко

У Рожищі відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти на лікування 4-річного Арсенчика Васєчко з села Рудня.

Автор: Ірина Зенц / Джерело: Відомості

Сьогодні, 21 лютого, в РД «Просвіта» м. Рожище відбувся благодійний концерт «Хай усіх єднає пісня, хай лунає людям на добро!», під час якої збирали кошти на лікування 4-річного Арсенчика Васєчко з села Рудня. Доля, була не надто прихильною до хлопчика. При народженні лікарі встановили невтішний діагноз - анофтальм, колобома в ділянці лівої орбіти і носа, новоутвір внутрішнього кута лівого ока. За короткий період свого життя Арсенчику довелося перенести чотири операції, які обійшлися рідним в 50 тис. грн. Коли лікарі повідомили маму Наталію Васєчко, що потрібно робити чергову операцію, згорьована ненька не знала де шукати підтримки. Та розрадою і вірним супутником в житті дитини стала його хресна мама, яка, як Ангел хоронитель із самого народження була поряд. Саме вона, Вікторія Гурська, працівник Луцького Будинку культури, керівник народного аматорського вокального ансамблю «Аколада», заручившись підтримкою відомих артистів та активістів рожищенської "Самооборони" організувала та провела сьогодні в місті Рожище благодійний концерт на підтримку свого похресника.

Багато рожищан та жителів району приїхали сьогодні до райцентру. Не завадила добрим людям й похмурна погода. Бо коли серце наповнене любов’ю, то немає ніяких перешкод.

Приємно було бачити на районній сцені співаків високого професійного рівня, пісні яких зачаровували слухачів не тільки в Україні, а й за її межами. Це заслужена артистка України Алла Опейда, заслужений працівник культури України В’ячеслав Судима, гурти «Нота-Нео» та «Аколада», зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес». Разом з ними слухачі сміялися і плакали… А біля сцени бігав той, для кого всі зібралися – чудовий хлопчик Арсенчик.

Тож спільними зусиллями артистів та активістів Самооборони вдалося зібрати 11317 грн на лікування Арсенчика Васєчко. Зі сльозами на очах мама щиро дякувала всім та прохала у Бога віддячити благодійникам за їх допомогу.

Всі, хто ще бажає долучитися до доброї справи та надати допомогу на операцію та післяопераційну реабілітацію для Арсенчика Васєчко, може перерахувати кошти на картку Приватбанку 4149497856380441 на ім’я Васєчко Наталії Володимирівни.

 

 

 

Loading...