Щорічний музичний конкурс WMA знову стартує цієї весни!

Щорічний музичний конкурс WMA  знову стартує цієї
весни!

Нещодавно відбувся фінал попереднього шоу, яке тривало 2 місяці.

Джерело: Відомості

Алгоритм проведення змагання схожий до багатьох відомих музичних конкурсів України та світу. Всі конкурсанти обираються на кастингу шляхом публічних прослуховувань компетентними у вокальній, акторській, режисерській сферах суддями. Наступний етап – це щотижневі виступи, що супроводжуються хореграфічними та акторськими постановками. Фінал відбувається, коли залишається три учасника, яким за результатами виступу присуджуються перше друге та третє місця з відповідними призами. 

Значна тривалість конкурсу дає чудову можливість для розвитку не лише вокальних здібностей, а й акторської майстерності, хореографічних вмінь, гартування характеру, формування власного стилю і шанс спробувати себе в незвичних образах. Влучні поради членів журі, допомога компетентних музикантів, спілкування з іншими учасниками також сприятимуть музичному та особистісному росту.

Завдяки абсолютно безкоштовній реєстрації та участі конкурс є доступним для кожного, все що потрібно від вас – бажання співати та розвиватись. Вікові межі: 14-20 років. Детальніше про конкурс можна дізнатися в офіційній групі в соціальній мережі ВКонтакті за посиланням https://vk.com/wepluse_music_awards. Слідкуйте за новинами та готуйте пісні. 

Нехай ця весна стане початком великого!

Loading...