В Луцьку вшанують пам’ять героїв

В Луцьку вшанують пам’ять героїв

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про вшанування подвигу учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні

Джерело: Відомості

19 лютого о 15.00 год. відбудеться молебень за загиблими та покладання квітів до пам'ятного фотостенду Героїв Небесної Сотні та загиблих за єдність України на Театральному майдані. 

Потому, о 15.20 год., відбудеться громадська хода за маршрутом: Театральний майдан - вулиця Винниченка - проспект Василя Мойсея - меморіальний комплекс «Вічна Слава», де буде проведено панахиду та покладання квітів до пам'ятника «Волинські Герої Небесної Сотні». 

20 лютого о 16.00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають». 

У бібліотеках та загальноосвітніх закладах міста з 16 лютого організують тиждень пам'яті, уроки патріотизму, інші мистецько-патріотичні заходи, присвячені подвигу учасників Революції гідності. 

Також, враховуючи звернення громадських організацій, на знак вшанування пам'яті громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про обмеження проведення розважально-концертних заходів на території міста Луцька 19-21 лютого 2016 року. 

У ці дні заборонено звучання розважальної музики на ринках міста та в громадському транспорті.

Loading...