Школярі 20-ї школи міста Луцьк відтепер плаватимуть у капітально відремонтованому басейні

Школярі 20-ї школи міста Луцьк відтепер плаватимуть у капітально відремонтованому басейні

20 січня відбулось відкриття басейну

Джерело: Відомості

Роботи були розпочаті у серпні 2015 року. Здійснено ремонт приміщення басейну (замінено керамічну плитку та освітлення). Відремонтовано чашу басейну та душові, санвузли та галереї, зроблено підігрів підлоги. Крім того, замінено систему очищення та рециркуляції води, а також проведено ремонт приміщення, де вона знаходиться.

З міського бюджету на ці цілі було спрямовано 820 тисяч гривень. Роботи виконали працівники ПП “ПМК-Нова”.

 - Це дуже добре, що цей рік ми розпочинаємо з відкриття оновленого басейну. Тут проведено великий обсяг робіт від ремонту приміщення до заміни обладнання. Завдання міського голови, депутатів дбати про створення сприятливих умов для занять спортом наших дітей. Дай Бог, щоб у цьому басейні була можливість займатися спортом і з нього виростали майбутні професійні спортсмени. Хай він буде втіхою дітям і педагогам, - зазначив Луцький міський голова Микола Романюк.

 Директор загальноосвітньої школи №20 Валентин Коляно зауважив, що найкращий дарунок, який має кожна дитина - це її здоров'я. "Але про цей дарунок необхідно постійно дбати. Кожна дитина, змалку, знає, що фізкультура і спорт - найкращі друзі, які допомож", - сказав він.

За християнською традицією оновлений басейн освятили священослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору.

Потому, учні школи, які відтепер займатимуться спортом в оновленому басейні, продемонстрували свої вміння та навики.

Loading...