У Любешівському районі «на гарячому»попалися четверо крадіїв лісу

У Любешівському районі «на гарячому»попалися четверо крадіїв лісу

Чоловіки встигли зрізати 5 сосен.

Джерело: Відомості

13 січня працівники Деревківського лісництва, що відноситься до Любешівського лісомисливського господарства, виявили незаконну порубку сосен. Вони побачили злодіїв і викликали поліцейських.

Про пригоду Любешівське відділення поліції за номером «102» повідомив інженер охорони та захисту лісу. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. В ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїли четверо жителів Любешівськогорайону. Чоловіки встигли зрізати п’ять сосен.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Любешівськоговідділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області Олег Матчук. – Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі. Триває перевірка, інформує сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

 

Loading...