Веселі забави, катання на санчатах, ліплення снігових скульптур, ігри в сніжки…

Веселі забави, катання на санчатах, ліплення снігових скульптур, ігри в сніжки…

У Луцьку вміють організовувати дозвілля дітей.

Автор: Анастасія КРИМЧУК / Джерело: Відомості

З метою залучення дітей, учнів до занять фізичною культурою та спортом в зимовий та канікулярний період, популяризації зимових видів спорту серед жителів нашого міста, профілактики шкідливих звичок проходить Всеукраїнська акція з проведення спортивно-масових оздоровчих заходів «Спортивна зима», яка триватиме до кінця лютого.

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» активно долучився до акції і взимку уже провів низку міських спортивно-оздоровчих заходів. У КЗ «Луцький навчально-реабілітаційний центр» відбулось спортивне свято «Повір у себе». До дня Святого Миколая в загальноосвітній школі-інтернат серед учнів 5-8 класів проведені «Веселі старти», у клубі «Біла тура» проведено чемпіонат міста з шашок та шахів, а в НВК № 24 змагання з футзалу серед вихованців клубів за місцем проживання.

       До новорічно-різдвяних свят в клубах за місцем проживання «Стріла» і «Білий м'яч» спеціалісти центру організували та провели спортивні свята клубів. Під час зимових канікул на штучній ковзанці «Снігова королева» проведено турнір з хокею з шайбою «Золота шайба» серед команд клубів міського центру.

Окрім міських заходів спеціалістами центру в клубах за місцем проживання, на відкритих спортивних майданчиках, в парках і скверах мікрорайону проведено заходи з різних видів спорту (міні-футболу, тенісу настільного, дартсу, шахів, шашок, армрестлінгу, хокею з шайбою), дитячі розваги та конкурси, в яких охоче беруть участь дітвора і школярі.

Не зважаючи на те, що сніг прийшов до нас із запізненням, діти все ж мають можливість насолодитися його присутністю. На свіжому морозному повітрі за підтримки дорослих проходять веселі забави та катання на санчатах, ліплення снігових скульптур, ігри в сніжки. В парку 900-річчя міста Луцька на природній ковзанці водоймища річки Сапалаївка (в районі вулиці Ветеранів) спеціаліст міського центру Ніна Лисенко (клуб «Олімпія») провела із своїми вихованцями товариські зустрічі з хокею з шайбою. Поряд з фізичними навантаженнями юні спортсмени отримали масу задоволення і порцію загартування на чистому морозному повітрі.

Працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в подальшому, за сприятливих погодних умов, планують продовжити облаштування ковзанок на природних водоймах і в інших районах міста Луцька. Для цього запрошують небайдужих мешканців міста разом з дітьми долучитись до організованого облаштування льодових майданчиків для проведення активного дозвілля лучан.

Loading...