У Ковелі правоохоронці затримали самогонщицю

У Ковелі правоохоронці затримали самогонщицю

14 січня, на вулиці Івасюка у Ковелі правоохоронці затримали 58-річну ковельчанку, що незаконно торгувала алкоголем

Джерело: Відомості

У 58-річної місцевої мешканки вилучили 4,5 л самогону та склали протокол про адміністративне правопорушення, повідомляє Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Поліцейських про незаконну торгівлю самогоном за номером «102» вранці о 9 годині повідомили місцеві мешканці. Правоохоронці на місці торгівлі затримали місцеву мешканку й доставили у Ковельський відділ поліції, де було складено адміністративний протокол за ст. 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).

Санкція статті передбачає штраф від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 51 до 170 гривень.

«З початку цього року до адміністративної відповідальності за порушення антиалкогольного законодавства притягнуто 20 осіб, – зазначає начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь. – Нагадуємо, адміністративна відповідальність встановлена як за виготовлення (зберігання без мети збуту) самогону та інших міцних алкогольних напоїв домашнього виготовлення, так і за їх придбання».

Loading...