Квітковий ринок Луцька пропонують перенести

Квітковий ринок Луцька пропонують перенести

Квітковий ринок, що розташований у сквері між будинками Волі, 5 та Волі, 7, запропонували розмістити замість стоянки навпроти Луцької міської ради

Джерело: Відомості

Відповідну петицію опублікував Вадим Нечаєв на сайті Єдина система місцевих петицій 13 січня, розповіло видання «Хроніки Любарта».

За словами автора, торгівля квітками у центрі міста створює певні незручності мешканцям сусідніх будинків та перехожим. «Сквер повинен бути вільним від торгових місць, адже він передбачений для відпочинку наших громадян, а не для «генделю»», ‒ зазначив Нечаєв.

Автор петиції пропонує перенести квітковий ринок на місце стоянки навпроти міської ради: «Вважаю, що там цілком вистачить площі для десятка підприємців. Площу самої стоянки можна зменшити без шкоди для жителів міста», ‒ йдеться у повідомленні.

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів.

Натомість перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що торговців квітами з двору на проспекті Волі не переселятимуть, адже для ринку просто немає нового місця. Ймовірно, квітникарів переселять після того, як збудують підземний перехід.

Loading...