На території Волині облаштували пункти обігріву громадян

На території Волині облаштували пункти обігріву громадян

У зв’язку із різким пониженням температурних показників за рішенням місцевих органів влади розгорнуто стаціонарні пункти обігріву

Джерело: Відомості

З метою надання допомоги місцевим органам влади в організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей у зв’язку із погіршенням погодних умов рятувальники ДСНС України розгорнули мобільні пункти обігріву на базі наметів та автомобілів підвищеної прохідності в місцях масового перебування людей.

У зазначених пунктах цілодобово чергують представники місцевих органів влади, Товариства Червоного Хреста України та рятувальники, повідомила прес-служба ДСНС України у Волинській області.

У Волинській області у готовності 31 пункт у кожному місті та районному центрі. У Луцьку запрацював пункт обігріву на вулиці Винниченка, 39. Також готові для розгортання у будь-яку хвилину чотири мобільних пункти обігріву.

Пункти призначені для громадян, які постраждали внаслідок зимової негоди та забезпечення умов життєдіяльності особового складу аварійно-рятувальних формувань, які залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій у несприятливих погодних умовах.

Loading...