На Волині за останню добу трапилося 6 пожеж

На Волині за останню добу трапилося 6 пожеж

Управління ДСНС у Волинській області просить громадян не перегрівати печі опалення, не розміщати поблизу печей та електричних обігрівачів горючі матеріли та предмети

Джерело: Відомості

4 грудня рятувальники підрозділів служби «101» ліквідували 6 пожеж, 3 з яких трапилось внаслідок короткого замикання електромережі, ще 2 через несправність пічного опалення, інформують у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

Так, о 4:15 у селі Нудиже Любомльського району виникла пожежа в дерев'яній літній кухні. Ліквідували загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини №10 та місцева пожежна команда села Головне. Причина пожежі – короткезамикання електромережі.

З тієї ж причини о 4:20 у Нововолинську зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які ліквідували пожежу.

О 18:28 у селі Мокре Старовижівського району через несправність пічного опалення спалахнув дерев'яний житловий будинок. Рятувати будівлю прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 та місцева пожежна команда села Дубечно.

О 19:00 у селищі міського типу Маневичі внаслідок короткого замикання електромережі зайнялась вогнем цегляна господарська споруда. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5. Вогнем знищено частково перекриття, речі домашнього вжитку.

Також о 21:26 у селі Кадище Ківерцівського району через несправність пічного опалення зайнявся вогнем 2-х поверховий цегляний будинок. Ліквідували вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6 та місцеві пожежні команди селищ Цумань та Олика.

Loading...