На Театральному майдані Луцька встановили безкоштовний Wi-Fi

На Театральному майдані Луцька встановили безкоштовний Wi-Fi

Новинку презентувала начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда у середу, 30 грудня

Джерело: Відомості

За її словами, «зробити подарунок лучанам до Нового року» вирішили у відповідь на петицію, повідомляє Волинське Агентство Розслідувань. Отож, із 30 грудня інтернет від Datagroup працюватиме на швидкості 100 МБіт/с. До роутера одночасно можуть підключитися до 25 людей. Він розташований біля супермаркету «Театральний» на рівні третього поверху.

Логін для підключення ‒ «LUTSK», пароля немає. При підключенні користувач одразу заходить на сайт visitlutsk.com, де є актуальна інформація про життя міста. Після цього можна без проблем заходити і на інші портали, в соцмережі тощо.

За словами Бунди, вартість обладнання для точки – 13 000 гривень, а плата за місяць – 300 гривень. Поки для точки немає обмеження, але міськрада буде моніторити навантаження та може у майбутньому запровадити обмеження, аби ніхто на довго не перевантажував мережу завантаженням великих об’ємів інформації.

Також точки у 2016 році планують встановити на Замковій площі та на площі Братський міст. Міськрада збиратиме пропозиції лучан щодо й інших точок у місті, де варто було би поставити роутери.

Loading...