У Луцьку зранку перекрили дорогу біля мерії

У Луцьку зранку перекрили дорогу біля мерії

Працівники підприємства електротранспорту перекрили дорогу біля міської ради

Джерело: Відомості

Таку акцію вони влаштували 30 грудня зранку, повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Напередодні, а саме  8 грудня, вже були спроби перекрити рух. Вони вимагали повернути заборговану зарплату та звинуватили в цій проблемі міського голову Луцька Миколу Романюка.

Через перекриття дороги із 9.00 до 9.30 створилася велика тягучка в центрі. Авто об’їжджали вулицю Богдана Хмельницького по Шевченка.

Пізніше до протестувальників вийшов заступник міського голови Сергій Григоренко, який переконував, що проблему вирішать. Натомість мітингувальники сказали, що вийшли на пікет, аби нагадати владі про себе. Також вони повідомили, що отримали гроші за серпень, однак незакритими залишаються осінні місяці.

«Наступного року ситуація може погіршитися, якщо пільговиків скинуть на місцеві бюджети. Тоді підприємство взагалі не отримає державних коштів. Я вважаю, що найкращий варіант – це доплачувати пільговикам гроші, щоб вони платили за проїзд», – зазначив заступник міського голови Григоренко.

З його слів, міський голова Микола Романюк поїхав до Києва, в тому числі вирішувати питання боргу на підприємстві, проте до кінця року грошей уже не буде. 5 січня на підприємстві відбудуться збори, де знову розглянуть ситуацію на підприємстві та перспективу погашення боргу.

Loading...