На дорозі в селі Маяки «відмивали» гроші

На дорозі в селі Маяки «відмивали» гроші

Громадський рух «Народний контроль» виявив відмивання грошей на ремонті дороги в Маяках

Джерело: Відомості

Cело Маяки Луцького району вже встигло прославитись своєю «новенькою» дорогою.

Люди розповідають – ремонт їхньої дороги тривав всього кілька днів, а в результаті пересуватись цим шляхом стало ще гірше, повідомила прес-служба «Народного контролю» на своїй сторінці у Facebook.

Місцева мешканка Марія згадує: «Вже за місяць після того ремонту сусід почав замощувати дорогу, і ви самі бачите – усе стікає з вулиці у подвір’я».

Доповнює сусідку і місцевий житель Сергій: «Спочатку їхала машина і розкидала крупний щебінь, але під низ не давали ніякої подушки, просто на голу землю по щебню сипали пісок, а потім гравій із землею. Це все проїхали катком, і як бачите, дорога стала ще гірша, аніж була».

Як виявилось, за два місяці до виборів на ремонт цієї дороги у сільській раді виділили більш, ніж 400 тисяч гривень, причому в один і той же час на папері тут проводився і поточний, і капітальний ремонт дороги, який виконували два різні підприємства. За фактом зловживання бюджетними коштами матеріали передали до поліції.

«На даний час дані матеріали внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань, порушене кримінальне провадження за статтею 191 ч.1 Кримінального кодексу України, проводиться досудове розслідування», – резюмував начальник Луцького районного відділення поліції Олег Кічук.

Loading...