Інноваційний ПриватБанк запрошує студентів на роботу

Інноваційний ПриватБанк запрошує студентів на роботу

Для прогресивно мислячих студентів, які люблять і вміють щодня вчитися новому, ПриватБанк пропонує хороший досвід роботи та високу платню.

Джерело: Відомості

Працевлаштування в банку тепер реальне. Стартував набір в Контакт-центр. Зараз ПриватБанк пропонує молодим людям без досвіду роботи посади операторів в Контакт-центрі. Зарплатня - 4000 грн.

Цією інформацією одразу ж зацікавилася комунікативна студентка Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки Анна Савош. Дівчина послухала лекцію  банківських працівників і вирішила спробувати свої сили. Вона має досвід роботи на приватному підприємстві та вже четвертий рік вивчає економіку підприємства у виші.

Друзі Анни Савош уже майже випускники, вивчають облік і аудит, фінансове оподаткування та економіку підприємництва, тому до керівника напрямку “Роздрібні продажі” Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Вікторії Корнієнко та прес-секретаря Оксани Швець мали багато запитань. Оскільки обоє банківських працівників здобули вищу освіту у виші, до якого тепер  прийшли читати лекцію, то кредит довіри в молодих людей таки  заслужили одразу з перших хвилин спілкування.  

Студентство  завжди було прогресивно мислячою складовою українського суспільства та рушієм в усьому, тому всі питання до працівників фінансової установи стосувалися кар’єрного росту в банку, оплати праці, можливості реалізувати свої сили, інноваційних технологій, еквайрингу, сучасних банківських послуг, які полегшують життя молодим людям, купівлі залізничних квитків, оплати за навчання. Дискутували навіть і про сучасні віяння у фінансовій сфері України, разом аналізували пріоритети роботи багаторічного лідера на ринку банківських послуг - ПриватБанку.

“Онлайн-практика ПриватБанку дозволяє студентам будь-яких спеціальностей із будь-якої точки світу пройти практику та отримати сертифікат - офіційний документ, який можна пред'явити у виші, - розповідає керівник напрямку “Роздрібні продажі” Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Вікторія Корнієнко. - Спудеїв із хорошими та кращими результатами відразу  зараховують до кадрового резерву зі 100% шансами отримати роботу в найінноваційнішому Банку України, який входить у десятку найкращих банків Європи. Для багатьох студентів ПриватБанк став їхнім першим робочим місцем, здобувши вищу освіту, залишились нашими працівниками.”

ПриватБанк дає головний шанс молоді - швидкий кар’єрний ріст. До слова, спеціаліст із обслуговування клієнтів одержує 5600 грн, менеджер із обслуговування корпоративних клієнтів - 7700 грн. А хороші працівники вже через півроку можуть стати ефективними керівниками відділення з доходом 10500 грн.

Loading...