Голова Волинської облдержадміністрації підписав «святкові» розпорядження

Голова Волинської облдержадміністрації підписав «святкові» розпорядження

Володимир Гунчик підписав документ, в рамках якого у Луцьку та Волинській області відбуватимуться заплановані новорічні та різдвяні заходи

Джерело: Відомості

Зокрема, в документі прописано, що з 14 до 30 грудня у навчальних закладах області відбуватимуться виїзні новорічні ранки Волинського академічного обласного театру ляльок, повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

В обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка юні лучани матимуть можливість відвідати новорічно-різдвяні свята із показом вистав: «Леопольд», «Аладін», «Стережись лева», «Бременські музиканти», «Коза-дереза». Для дітей старших віком – літературний ярмарок «Зима прийшла з дарами – веселими святами», майстер-клас ліплення із солоного тіста «Ялинкова іграшка», новорічний ранок «Зимова казка» (Волинська обласна бібліотека для дітей).

Також у рамках новорічних та різдвяних заходів – екскурсія-казка «Ой, ялинка зелененька», екологічна акція «Історія різдвяної ялинки», «Андріївські вечорниці»,  карнавали, вертепи, фольклорні дійства.

Крім того на Волині відбудуться акції милосердя, різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям».

18 грудня у Музеї волинської ікони – тематичний вечір до Дня Святого Миколая, а вже 19 грудня урочисто відкриють та «запалять» головну новорічну ялинку у Луцьку та в населених пунктах області.

Loading...