У Луцьку жінка обікрала магазин, в якому працювала

У Луцьку жінка обікрала магазин, в якому працювала

Продавщиця, що обікрала магазин, у якому працювала, на майже 6 тисяч гривень винною себе не вважає

Джерело: Відомості

Як повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області, до працівників поліції із заявою звернулась 49-річна жителька обласного центру, яка повідомила про те, що з магазину, розташованого на території Луцького району, невідома особа викрала одяг та взуття. Сума завданих матеріальних збитків становить близько 6000 гривень.

В ході проведення заходів поліцейськими Луцького районного відділення поліції встановлено, що крадіжку вчинила 19-річна місцева жителька.

«Спритниця працювала у магазині продавцем. Одяг та взуття вона викрадала поступово. Як пояснила зловмисниця, винною себе не вважає через те, що роботодавець не платила їй зарплату», – розповів начальник Луцького відділення поліції Олег Кічук.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Loading...