Священик консультує лучан через Facebook

Священик консультує лучан через Facebook

Священик створив персональну сторінку в мережі Facebook, на якій відповідає на запитання допитливих городян

Джерело: Відомості

Протоієрей, клірик кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку, голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії УПЦ КП, представник єпархії у Волинській раді Церков Віталій Собко запровадив інтернет-консультації для вірян краю, повідомляє Район.Луцьк.

«Слава Ісусу Христу! Що? Де? Коли? Як? Навіщо? Ставлю собі завдання відповісти на запитання, пов’язані з усім, чого Ви потребуєте від Церкви й що вона очікує від Вас, – пише отець Віталій. – Хрещення, Сповідь, Причастя, Вінчання, Соборування, чин похорону, освячення, молебні, подавання записок «За здоров’я», «За упокій» тощо. А якщо буде можливо, то не тільки відповісти на запитання, але й надати практичну допомогу».

Перші запитання вже надійшли до священика. Скажімо, дописувачка запитує: «Хочу синочка принести до вводу, чи треба якось мамі готуватись, і коли краще приходити?».

Відповідь від сторінки «Консультація священика луцького собору»:

«Слава навіки! Готуватися потрібно до Сповіді й Причастя. Якщо не знаєте як, то я поясню. А прийти на Службу можна в будь-який день, але зручніше для Вас буде у будні – менше людей…

…Розпочався Різдвяний піст, тож запрошую Вас до Сповіді, важливої його складової. Завтра сповідатиму у верхньому храмі собору з 10-ї. У понеділок–суботу – з 9-ї».

Loading...