Керівництво Волинської міліції зустрілося з представниками ОБСЄ

Керівництво Волинської міліції зустрілося з представниками ОБСЄ

Обговорили питання безпеки в регіоні та проблеми торгівлі людьми.

Джерело: Відомості

У зустрічі взяли участь начальник УМВС в області Петро Шпига, завідувач сектору Укрбюро Інтерполу Ігор Рябчиков та спостерігачі спеціальної моніторингової місії в Україні ОБСЄ Мауріціо Монтіпо та Лаура Джефрі.

Під час спілкування спостерігачів цікавили питання у сфері безпеки в регіоні. Більш детально обговорили питання насильства в сім’ї та проблеми торгівлі людьми.

— Загалом ситуація в регіоні контрольована та стабільна, — повідомив начальник УМВС Петро Шпига. — Як у державі, так і в нашому регіоні, ми фіксуємо правопорушення, пов’язані з насильством у сім’ї. Міліція приділяє особливу увагу цій категорії злочинів. Разом із цим зусилля правоохоронців спрямовані на здійснення превентивних заходів, аби попередити та не допустити скоєння таких правопорушень.

Зважаючи на те, що Волинь — прикордонна зона, питання торгівлі людьми особливо актуальне. Петро Шпига розповів про напрацювання правоохоронців у цій сфері та окреслив основні напрямки в подоланні низки проблем.

Іноземні гості подякували керівнику міліції за зустріч та висловили сподівання в подальшій плідній співпраці з правоохоронними органами Волині, повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Loading...