У Рожищі вчилися говорити англійською, як Джим Керрі

У Рожищі вчилися говорити англійською, як Джим Керрі

1 листопада рожищенська молодь на черговому занятті проекту «TUNE IN! ВМИКАЙСЯ!» мала можливість переглянути комедію мовою оригіналу, у якій знявся відомий актор Голівуду Джим Керрі.

Джерело: Відомості

«Як показує мій досвід та досвід моїх друзів — можна вивчити іноземну й за допомогою фільмів, — говорить Мирослава Романюк, керівник проекту та волонтер. — Звичайно, кіно не замінить спілкування з англомовними спікерами, але дозволить покращити навички саме розмовної мови. І ще один корисний плюс — це поєднання навчання та розваг на шкільних канікулах. Сьогодні в нас сімейна яскрава комедія англійською «Пінгвіни містера Поппера». Будемо пробувати говорити, як Джим Керрі».

«Як зазначають лінгвісти, одночасна робота слухової та зорової пам'яті допомагає краще засвоїти граматику та лексику мови. Вивчення англійської за допомогою кіно не тільки збагачує словниковий запас, а й розвиває навички аудіювання. Адже можна добре знати правила, але при цьому абсолютно не розуміти, про що говорять на вулиці. З власного досвіду можу сказати, що набагато більшу користь приносить перегляд відео в оригіналі з субтитрами не на рідній мові, а на мові, яку вивчаєте», — підсумувала дівчина.

Проект «TUNE IN! ВМИКАЙСЯ!» — соціальний проект перегляду іноземних фільмів мовою оригіналу, який стартував 6 вересня 2015 року в місті Рожище за підтримки молодіжної англомовної програми CACTUS.

Протягом роботи проекту «Tune in! Вмикайся!» всі зацікавлені матимуть можливість безкоштовно покращити знання з англійської та інших іноземних мов.

«Мисли українською — дивись англійською» — під таким девізом цілу осінь учасники проекту будуть безкоштовно покращувати свої знання з іноземної.

Партнер проекту: Рожищенська районна бібліотека для дітей.

Адреса офіційної спільноти проекту в соцмережах: https://vk.com/tuneinrozhyshche

Loading...