У Луцьку на конкурсі краси виступила співачка Руслана (відео)

У Луцьку на конкурсі краси виступила співачка Руслана (відео)

У суботу популярна українська співачка Руслана Лижичко виступила у Луцькому Драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, де проходив конкурс «Міс Принцеса України».

Джерело: Відомості

Свій виступ Руслана традиційно розпочала з Гімну України. Скориставшись тим, що в залі були присутні волонтери та воїни АТО, співачка подякувала їм за їх невтомну працю, ставши перед ними на коліна.

«Під час свого виступу я щиро подякувала волонтерам та воїнам АТО за все, що вони для нас зробили. Всім, кого немає вже з нами, я заспівала «Ти ще відкриєш очі...». У кожного з нас сьогодні в серці набагато більше, ніж ми можемо сказати. Ми безмежно вдячні всім волонтерам. Дорогі волонтери, оплески залу у Луцьку були для вас!» – поділилась Руслана.

Під час виступу, несподівано для самої співачки, на сцену вийшов чоловік із залу, попросивши дати йому слово. Він подякував Руслані, назвавши її героїнею сучасності, і закликав весь зал встати.

За словами Руслани, для неї Волинь дуже містичне місце. Мало хто знає, що саме тут, у містечку Устилуг, що в 90 км від Луцьку, відомий композитор Ігор Стравінський написав свої найкращі твори, які увійшли у золотий фонд світової класики. Незважаючи на те, що потім він переїхав до Америки, творилось йому найкраще саме на Волині, про що він сам говорив. Руслана планувала відвідати садибу композитора, але в силу напруженого графіку це, на жаль, не вдалося зробити.

Loading...