Через погоду «Фестиваль національної кухні» перенесено на 11 жовтня

Через погоду «Фестиваль національної кухні» перенесено на 11 жовтня

«Фестиваль національної кухні» у Луцьку перенесено на 11 жовтня у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Джерело: Відомості

Фестиваль розпочнеться 11 жовтня о 14.00 в Центральному парку міста Луцька.

Як повідомив керівник оргкомітету свята Валерій Пельц, «організатори до останнього чекали, що прогноз на вихідні зміниться, але всі сподівання не виправдались. Тому мусимо перенести наше свято і запрошуємо лучан та гостей міста на гостину через два тижні».

Нагадуємо, що в програмі свята планується частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, бограч, куліш, деруни та інші), безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги та святковий концерт за участі квартету «Акорд», фольклорного колективу «Чачка» ,  гурту»МоторРолла» та інших.

Під час фестивалю також відбудеться «Свято Борщу», на котрому приготують за різними рецептами 300 літрів борщу, які потім зможуть безкоштовно скуштувати гості фестивалю.

У рамках свята працюватиме дитяче містечко, де зможуть знайти собі заняття наймолодші гості фестивалю.

Оргкомітет запрошує до участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.

Про вашу участь повідомляйте за телефоном 0664356788.

Організатор: Громадська організація «Volfest».

Loading...