БізнесШкола від Приватбанку починає новий навчальний рік на Волині

Незабаром пролунають веселі шкільні дзвінки у школах Волині.

Джерело: Відомості

Вже в котрий рік поспіль стартує і у ПриватБанку новий набір до дитячої БізнесШколи, в якій школярі отримають знання про основи підприємництва, детально вивчать напрямки, в яких працює банківська система, та підвищать рівень фінансової грамотності. Уроки, які проводять фінменеджери, носять цікавий, неординарний характер — це тренінги, екскурсії, ігри. А практичні заняття з карткою Юніора допоможуть школярам вміло та без перешкод скористатись банкоматом або ж терміналом самообслуговування. Як повідомили в ПриватБанку, заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні. Для того, аби ваша дитина почала  відвідувати БізнесШколу, батькам достатньо зареєструватись на сайті ЮніорБанку.

Варто зазначити, що заняття у БізнесШколі розпочинаються у Луцьку та всіх районах Волині.

Навчальний курс триває три місяці. Протягом занять на дітей чекають солодкі подарунки та сувенірна продукція від ЮніорБанку. А після закінчення Юніори отримують дипломи та сертифікати, які надають право проходити стажування в одному з найбільших вітчизняних банків.

«Ми запрошуємо усіх охочих до знань дітей у БізнесШколу ПриватБанку, — говорить керівник напрямку БізнесШколи Юніорів Галина Шеметило. — Адже, цікаві квести, нестандартні уроки та екскурсії — це те, що ми пропонуємо для школярів. Пізнавайте разом з нами і підкорюйте фінансові вершини».

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 490 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Loading...