Майже 80 тис. пенсіонерів Волині отримують пенсійні виплати через карти «ПриватБанку»

Майже 80 тис. пенсіонерів Волині отримують пенсійні виплати через карти «ПриватБанку»

Пенсійна програма «ПриватБанку» — одна з програм, спрямування якої полягає у наданні максимально комфортних умов обслуговування для людей похилого віку та людей із обмеженими можливостями.

Джерело: Відомості

Як повідомляє прес-служба «ПриватБанку» на Волині, майже 80 тис. пенсіонерів успішно використовують карти «ПриватБанку» для отримання соціальних виплат. 

Сьогодні Пенсійна програма від «ПриватБанку», крім звичних сервісів, включає в себе ще одну послугу — можливість замовлення та доставки пенсійної карти за адресою проживання для клієнтів, які не мають можливості вийти з дому внаслідок хвороби. Такі клієнти або їхні родичі можуть замовити цей сервіс, подавши заявку на телефон клієнтської підтримки 3700.

Карта оформляється миттєво та безкоштовно, а виплати потрапляють на карту в день зарахування Пенсійним фондом. Користуючись пенсійними картами від «ПриватБанку», в клієнтів є маса додаткових можливостей, адже, будучи власником банківської картки та використовуючи мобільні додатки, можна самостійно здійснювати більшість платежів — від оплати комунальних послуг до надсилання або одержання міжнародного переказу.

Розширена банкоматна мережа (202 банкомати) й мережа терміналів самообслуговування (315 терміналів) дозволить клієнтам банку здійснити будь-які фінансові операціїї за картками «ПриватБанку».

Детальна інформація щодо сервісів банку й адрес росташування відділень, зокрема на Волині, можна отримати на сайті банку.

Loading...