Жителеві Турійщини на дах будинку кинули саморобну бомбу

У момент вибуху господар і його сім’я були вдома. На щастя, ніхто не постраждав.

Джерело: Відомості

О 2-й ночі 3 серпня в чергову частину Турійського РВ УМВС надійшло повідомлення від жителя с. Маковичі, 1959 р. н. Чоловік повідомив: незнайомці кинули невідомий предмет на дах його оселі, внаслідок чого було пошкоджено покриття будинку, інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

На місце події негайно виїхали керівництво райвідділу і слідчо-оперативна група.

— При огляді місця події в покритті даху правоохоронці виявили отвір розміром 30 на 40 см, який утворився внаслідок вибуху невідомого предмета. З місця події було вилучено дрібні металеві частини діаметром від 1 до 5 мм. Вилучені частини відправлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, — повідомив начальник Турійського райвідділу міліції Юрій Сліпчук.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини та мотиви скоєння правопорушення, а також встановлюють осіб, причетних до вибуху.

Loading...