Щоб відростити довге волосся, потрібно відмовитися від заколок

Щоб відростити довге волосся, потрібно відмовитися від заколок

Немає нічого краще для росту волосся, ніж масаж голови.

Джерело: Відомості

Є декілька способів, які допомагають прискорити ріст волосся, повідомляє petrushki.net.

Перше, не збирайте волосся. Найвільніша резинка, заколка, шпилька — все це дуже травмує волосся, робить його вразливим, ламає.

По-друге, підберіть саме ті засоби для догляду за волоссям, які підходять виключно вам. Не треба скуповувати все і відразу, але два-три засоби однієї серії знадобляться. Якщо є можливість придбати косметичні засоби в аптеці — тим краще.

По-третє, доведеться відмовитися від фену, щипців, прасочки та інших «благ» цивілізації. Може вони економлять час, але для волосся вони — найлютіші вороги. Постарайтеся привчити себе мити голову вечорами, тоді не доведеться наводити лад на голові в екстреному режимі.

Немає нічого краще для росту волосся, ніж масаж голови. До того ж ця процедура допомагає розслабитися і знімає головний біль. Візьміть за правило кілька хвилин на день масажувати шкіру голови спеціальною щіткою або подушечками пальців. Нахиліть голову вниз, розчешіть волосся, потім повторіть процедуру, нахиливши голову вправо і вліво.

На ріст волосся, на його красу впливає й харчування. Якщо ви сидите на жорсткій дієті, обмежуєте себе в оліях, жирах і вітамінах — попрощайтеся з мріями про густу довгу шевелюру. У першу чергу волоссю необхідні А, С, В і Е. Якщо не виходить харчуватися правильно і збалансовано, запасіться вітамінами, не обов'язково витрачатися на дуже дорогі препарати або препарати, розроблені спеціально «для росту волосся», досить простого вітамінного комплексу.

Ну і найбільш перевірений засіб — маски для волосся. Вони можуть бути куплені, косметологічні або домашні, зроблені з того, що є в холодильнику. Однією з кращих «домашніх» масок є яєчно-медова. Вона не тільки зміцнює волосся, але і сприяє його швидкому росту. Для приготування такої маски візьміть частину лимонного соку, частину меду, частина коньяку і одне яйце. Ретельно перемішавши, нанесіть на волосся і обмотайте голову рушником. Таку маску добре потримати на голові години три-чотири. Робіть її регулярно і через місяць помітите, як покращилася ваша зачіска. 

Loading...