Мармелад виводить з організму шлаки і токсини

Мармелад виводить з організму шлаки і токсини

Активність виведення шлаків з організму протягом року не однакова. Для їх виведення потрібен хороший абсорбент, роль якого полягає в поглинанні і наступному видаленні шлаків з організму.

Джерело: Відомості

Активність виведення шлаків з організму протягом року не однакова. Для їх виведення потрібен хороший абсорбент, роль якого полягає в поглинанні і наступному видаленні шлаків з організму. До таких відносять мармелад і варення з ряду фруктів.

Користь мармеладу забезпечена його желеподібною структурою. Саме вона робить процес зв'язування важких металів, солей та інших шлаків швидшим і ефективнішим. Наукові дослідження команди вчених зі Стокгольмського університету були проведені на щурах, спеціально отруєних свинцем. Результатом отруєння було збільшення печінки і розвиток гепатиту у гризунів. Вони помітили, що розміри печінки інтенсивно зменшувалися після введення в організм піддослідних пектину, що є одним з основних компонентів мармеладу і варення. На підставі досліджень вони зробили висновок про високі абсорбуючі показники цих продуктів. Однак не варто вважати мармелад панацеєю, скоріше це профілактичний засіб. Пектин, що міститься в ньому, допоможе зменшити кількість холестерину в крові і підвищить ефективність процесу виведення шлаків з організму. Такі компоненти мармеладу, як фурцелларан, каррагінан і агар-агар стануть прекрасним засобом для чищення природних фільтрів організму: печінки і нирок.

Не можна не сказати про користь мармеладу для боротьби з хворобами шлунково-кишкового тракту, порушенням обмінних процесів і захворюваннями судин. Основа мармеладу — желатин, який надзвичайно корисний для поліпшення стану шкіри і волосся.

Вибираючи мармелад, слід врахувати кілька нюансів. Він повинен мати тьмяний відтінок, що є показником натуральності компонентів, які входять до складу інгредієнтів; на смак повинен бути кислуватий; повинен мати пружну форму, яка набуває первинного вигляду навіть після здавлювання. 

Loading...