Кілька способів позбутися темних кіл під очима

Кілька способів позбутися темних кіл під очима

Способи усунення темних кіл під очима можна розділити на суто медичні (хірургічні) і натуральні. Якщо перші дають дуже швидкий ефект, то в другому випадку доводиться чекати результатів досить довго.

Джерело: Відомості

Способи усунення темних кіл під очима можна розділити на суто медичні (хірургічні) і натуральні. Якщо перші дають дуже швидкий ефект, то в другому випадку доводиться чекати результатів досить довго. До того ж потрібно витратити час і зусилля на те, щоб підібрати різні натуральні засоби, які допоможуть саме вам.

Пластична хірургія в області очей використовується вже досить давно, але тепер це є значно безпечнішою і ефективно процедурою. Темні кола під очима в клініці краси можна видалити за допомогою інтенсивного імпульсного світла, лазерної терапії, стовбурових клітин та хірургічної операції. У кожної з цих процедур є свої плюси і мінуси.

Ще один ефективний спосіб усунення темних кіл під очима — спеціальні сироватки. Вони включають в себе особливі інгредієнти, що є частиною антивікової терапії. Всі ці сироватки для шкіри навколо очей можна використовувати практично в будь-якому віці, і кожна людина здатна підібрати для себе той тип сироватки, який підійде саме їй.

Нарешті, в числі альтернативних способів усунення темних кіл під очима входять прикладання пакетиків чаю, льоду, а також скибочок огірка. Дуже важливо висипатися ночами і вживати здорову їжу. До речі, незайвим буде дізнатися і про причини появи цих кіл. Цілком можливо, що вони виникли через алергію, так що виключення з життя алергенів призведе до зникнення самих кіл. 

Loading...