Банани і родзинки підсилюють ефект від фітнес-тренувань

Банани і родзинки підсилюють ефект від фітнес-тренувань

Асоціація дієтологів США склала список продуктів і напоїв, які підсилюють ефективність і покращують результати фітнес-тренувань.

Джерело: Відомості

Асоціація дієтологів США склала список продуктів і напоїв, які підсилюють ефективність і покращують результати фітнес-тренувань. Вживши перед заняттям ці продукти, любителі спорту отримають більше енергії. Крім того, у них покращитися метаболізм і загальні результати від фізичних навантажень.

Перший у списку продуктів для спорту - банан. Плоди забезпечать надходження в організм калорій із корисних вуглеводів. Також в бананах міститься калій, що поповнює втрату електролітів, що втрачаються з потом. Для отримання позитивного ефекту достатньо буде з'їсти перед тренуванням один фрукт.

На другому місці - родзинки. У складі сухофруктів теж є калій, що перешкоджає втраті рідини. Крім цього, корисні в родзинках і природні цукри, що розщеплюються в енергію. Багато спортсменів додають родзинки в білкові коктейлі.

Третя рекомендація американських дієтологів - склянка гранатового соку перед заняттям. Цей підбадьорливий напій допоможе знизити м'язовий біль і швидше відновитися після великих фізичних навантажень.

Loading...