5 кроків до позбавлення від «пивного живота»

5 кроків до позбавлення від «пивного живота»

Абдомінальне ожиріння - так називають даний тип набору ваги - зустрічається частіше у чоловічої статі. Позбутися його вкрай складно, але цілком реально.

Джерело: Відомості

Абдомінальне ожиріння - так називають даний тип набору ваги - зустрічається частіше у чоловічої статі. Позбутися "пивного живота" вкрай складно, але цілком реально. Що необхідно знати і на які моменти звернути увагу, щоб назавжди розпрощатися з нав'язливим скупченням жиру на животі?

Небезпечні чоловічі слабкості

Жінки більше знайомі з поняттями про калорійність їжі, про те, що необхідно робити, щоб скинути вагу. Чоловіки ж не бачать нічого поганого у вживанні великих порцій м'яса, котлет, картоплі і вважають, що їм фізичні навантаження не обов'язкові, адже вони багато працюють і не мають часу для походу в тренажерний зал. Ситуація ускладнюється ще й сформованими стереотипами харчування. З початком сімейного життя більшість чоловіків ще більше набирають вагу. Пов'язано це зі зменшенням стресових ситуацій, відсутністю необхідності подобатися протилежній статі і зайвою турботою другої половинки про розширення раціону харчування.

5 кроків до позбавлення від пивного живота

Зрозуміло, що схуднути тільки в області живота нереально. Все тому, що організм витрачає жир рівномірно з усіх депо організму. З цим повинен бути пов'язаний і підхід до початку боротьби і зайвими сантиметрами на животі. Звернути увагу варто на наступні моменти:

1. Розуміння необхідності. Доведено, що саме абдомінальне ожиріння особливо небезпечне. Воно збільшує ризик формування метаболічного синдрому, появи проблем з підшлунковою залозою, серцево-судинних патологій. Крім того, великий живіт забирає у людини легкість, знижує активність і навіть сексуальну привабливість;

2. Мотивація. Посилити прагнення схуднути допоможе правильна мотивація. Це може бути бажання сподобатися, зберегти здоров'я або бути схожим на відомого актора чи спортсмена. Навіть правильна фотографія-мотивація на робочому столі комп'ютера може багато чого змінити в житті. 

3. Перегляд звичок. Дуже важливо зрозуміти, що без змін у звичному способі життя не обійтися. Це абсолютно не означає, що необхідно відмовитися від всіх задоволень. Це означає, що замість посиденьок варто робити вибір у бік активного проведення часу, а замість пивних вечірок - у бік спільного походу в більярд чи боулінг.

4. Активні дії. Спорт, рухливість, бадьорість, постійне прагнення руху - все це запорука того, що метаболізм прискориться, а процес розщеплення жирів піде максимально швидко. У питаннях харчування краще поспілкуватися з досвідченим дієтологом і отримати на руки програму з оптимальним раціоном. Це допоможе розширити знання чоловіка про продукти, їх корисність, поєднуваність з іншими продуктами та калорійність.

5. Закріплення результатів. При досягненні максимального результату не варто зупинятися і повертатися до колишнього життя. Самовдосконалення і струнке атлетична тіло тепер стали частиною існування і бажано, щоб вони завжди були поруч.

У процесі прощання з животом варто пам'ятати, що це займе досить тривалий час. Первинний результат буде досить швидким, а от для повного позбавлення необхідні терпіння і час. І ніколи не варто забувати, що це необхідно не тільки для краси, а й для здоров'я. Разом із зайвими кілограмами з живота піде і підвищений ризик інфаркту та інсульту, збільшиться потенція і значно підвищиться впевненість у собі. 

Loading...