Гірчиця і хна вбережуть волосся від випадіння

Гірчиця і хна вбережуть волосся від випадіння

У наші дні проблемне волосся - поширене явище. А все через стреси, екологію, захворювання і неправильне харчування.

Джерело: Відомості

У наші дні проблемне волосся - поширене явище. А все через стреси, екологію, захворювання і неправильне харчування. Щоб зупинити випадіння волосся, тим самим зберігши свою красу, слід переглянути стиль життя. А також знати кілька натуральних засобів проти випадіння волосся, які є найбільш дієвими і затребуваними.

Трав'яні відвари

Найбільш придатними для ополіскування волосся є відвари шавлії, кропиви, ромашки, материнки і подорожника. Відвари даних лікарських трав чудово впливають на волосся, зміцнюючи його структуру, надаючи об'єму і наділяючи неймовірною силою.

Реп'яхова олія

Зупинити випадання волосся можна, наносячи на нього змішану з червоним перцем реп'яхову олію. Тримати таку суміш на голові рекомендується не менше трьох годин, попередньо обернувши волосся рушником. Після закінчення зазначеного часу необхідно промити волосся в теплій воді.

До речі, для досягнення максимального ефекту фахівці рекомендують наносити реп'яхову олію на ніч, проте вже без додавання червоного перцю. До ранку волосся стає просто невпізнанними: сяючим, живим і сильним.

Гірчиця

Стимуляції росту волосся можна досягти завдяки нанесенню гірчично-яєчної суміші. Для її приготування необхідно змішати трохи гірчиці (краще домашнього приготування) і один яєчний жовток. Після ретельного змішування маса наноситься на волосся. Промивати волосся рекомендується не раніше, ніж через півгодини.

Цибуля

Відмінного ефекту можна досягти, втираючи в коріння волосся сік однієї цибулини. Ополоснувши після процедури волосся лимонною водою, Ви позбудетеся цибульного аромату.

Щоб підсилити дію цибулевого соку, можна додати до нього трохи свіжого меду, після чого нанести суміш на волосся, приділяючи особливу увагу кореням. Через півгодини таку маску змити, використовуючи проточну воду і шампунь.

Хна

Лікувальна маска проти випадіння волосся із хни готується дуже просто. Для цього необхідно взяти саму хну (краще безбарвну), що випускається у вигляді зеленуватого порошку, і змішати з гарячою водою. Після ретельного змішування масу  трохи остудити, нанести на волосся і залишити на 3-4 години. Хна - дивовижний засіб, який не тільки бореться з випадінням волосся, але і повертає йому природний блиск, силу і здоров'я.

Loading...