«Золоте молоко» з куркумою нормалізує травлення і заспокоїть нерви

«Золоте молоко» з куркумою нормалізує травлення і заспокоїть нерви

"Золоте молоко" - приємний гарячий напій, корисний для хребта. Напій допомагає відновити міжхребетну змазку, вимиває відкладені солі.

Джерело: Відомості

"Золоте молоко" - приємний гарячий напій, корисний для хребта. Напій допомагає відновити міжхребетну змазку, вимиває відкладені солі. Також воно корисне для кровотворної функції, товстої кишки, нервової системи і кісткових тканин. Куркума, що входить до складу "золотого молока", сприяє очищенню крові.

"Золоте молоко" допомагає продовжити молодість, нормалізувати систему травлення, благотворно позначається на печінці, виводить токсини, покращує колір обличчя, сприяє довголіттю. Дуже цінним властивістю напою є збільшення рухливості суглобів, допомога при артритах і артрозах.

Пити його потрібно натщесерце, бажано вранці, або перед сном. Але тим, у кого проблеми з жовчним міхуром, краще не ризикувати - куркума має жовчогінну дію.

Можна зробити більше однієї порції куркуми з водою за один раз і зберігати в холодильнику у вигляді пасти. У замороженому вигляді вона зберігає свої властивості 40 днів.

Рецепт

1/4 чашки куркуми
1/2 чашки води
Довести до кипіння і поварити кілька хвилин до формування пасти.
1/2-1 чайної ложки заздалегідь приготовленої пасти розвести гарячим молоком. Чайну ложку меду покласти в рот і запити стаканом "золотого молока".

Loading...