Для стрункої фігури треба пити більше води

Для стрункої фігури треба пити більше води

Найдоступніший вид дієти, який по кишені абсолютно всім, - пити не менше літра води в день.

Джерело: Відомості

Найдоступніший вид дієти, який по кишені абсолютно всім, - пити не менше літра води в день. Це допомагає позбавлятися зайвої ваги, з'ясували дослідники з Virginia Polytechnic Institute and State University в США.

Американські дослідники стверджують, що для позбавлення від зайвих кілограмів потрібно  пити побільше води. Так, дорослі люди, які випивали по 2 чашки перед прийомом їжі, згодом втрачали в середньому на 2 кг більше за тих, хто не пив так багато рідини.

Вчені проаналізували результати 11 різних досліджень, автори яких займалися вивченням впливу води на дієти. У трьох були виявлені явні докази того, що вживання води допомагає позбутися зайвої ваги. Вода притуплює відчуття голоду і забезпечує відчуття наповненості, при якому потреба в їжі знижується.

Випивши кілька стаканів води перед обідом або вечерею, ви значно швидше відчуєте ситість. Медики рекомендують дорослим людям щодня вживати 2,5 літра води. Треба пам'ятати, що ця рідина надходить до нас в організм не тільки в чистому вигляді, а також з різними продуктами харчування або іншими напоями.

Дуже важливо знати, коли саме пити воду. Це необхідно робити безпосередньо перед прийомом їжі, а не під час чи після їди. 

Loading...