Догляд за руками для тих, хто працює за комп’ютером

Догляд за руками для тих, хто працює за комп’ютером

Кожен, хто працює за комп’ютером, знає, як це впливає на руки. Шкіра стає сухою, права рука частіше втомлюється і навіть німіє, а нігті ламаються і розшаровуються.

Джерело: Відомості

Кожен, хто працює за компютером, знає, як це впливає на руки. Шкіра стає сухою, права рука частіше втомлюється і навіть німіє, а нігті ламаються і розшаровуються. Подаруйте своїм ручкам спа-подарунок.

Восковий догляд

Багато хто знає про парафінотерапію для рук. Цю процедуру зараз пропонують багато салонів краси. Але з нею цілком під силу впоратися і в домашніх умовах. Придбайте 2 кг косметичного парафіну (продається в аптеці). Розтопіть його на водяній бані. Змастіть руки мигдальною олією і занурте долоньки в рідкий парафін приблизно 15-20 разів. Оберніть руки харчовою плівкою і надіньте теплі рукавиці. Через півгодини зніміть парафін. Ваші ручки стануть гладкими і ніжними. Найкраще цю процедуру проводити перед сном.

Лимонна допомога

У догляді за нігтями допоможе звичайний лимон. Розріжте один лимончик навпіл і встроміть нігті в кожну половинку на 7-10 хвилин. Це зробить їх більш міцними, а також допоможе впоратися з плямами на пальцях.

Ароматна ванночка

Для здоров'я нігтів дуже корисно робити аромаванночки. У склянці води розчиніть 1 чайну ложку соди і таку ж кількість солі. Додайте 1 столову ложку меду, у якому попередньо розчиніть 2 краплі ефірної олії лаванди і 2 краплі олії ялівцю. Опустіть руки в воду на 15 хвилин, якщо вода буде швидко остигати - додавайте гарячої.

Цукровий пілінг

Одна з найефективніших масок-скрабів для рук: один перестиглий банан, 2 столові ложки коричневого цукру, 10 крапель реп'яхової олії. Після ванночки для рук помасажуйте руки приготованим скрабом, змийте його теплою водою і оберніть руки гарячим рушником. Коли рушник охолоне - приберіть його. Такий пілінг підходить навіть для дуже сухих рук.

Морський масаж

З часом шкіра рук стає грубою (особливо права рука від постійної взаємодії з мишкою). Подаруйте їй масаж з морською сіллю. Зшийте з полотна невеликий мішечок, наповніть його морською сіллю і будь-якими травами, наприклад, ромашкою або шавлією. Покладіть мішечок у духовку і прожарте  його протягом 5-7 хвилин. Робіть масаж рук цим мішечком поки він не охолоне. Після масажу змастіть руки улюбленим кремом або звичайною оливковою олією.

Медова маска для рук

Тепле молоко і мед творять чудеса. Якщо ж замість молока ви візьмете вершки і додасте в маску кілька крапель ефірної олії (наприклад, ромашки або апельсина) - після процедури вас чекає справжній сюрприз.

Loading...